Podaci o proizvodu

Naš novi inovativni proizvod: prijenosna sušara u kontejneru

Osnovni proizvod zajedničkog projekta je razvoj prijenosnog plug-and-play sušara za biljke u posebnom kontejneru koji omogućuje omogućuje jednostavnu upotrebu na bilo kojem mjestu na ekološki prihvatljiv način. P,roizvod je rezultat zajedničkog razvoja, od toga naš mađarski partner, Barcs Metál Kft. proizvodi kontejner kako bi proizvod bio prenosiv, a naša tvrtka, Herbas d.o.o. unutarnji dio – sušaru.

Novorazvijeni i proizvedeni proizvod ima sljedeće komponente:

– Opskrba električnom energijom proizvoda temelji se na toplinskom generatoru koji radi na bazi biomase (obnovljivi izvor energije) Mikser te generator električne energije bit će identični već dostupnim Herbas proizvodima.

– Sušenje se vrši dovodom toplog zraka.

– Prenosivost omogućuje posebno razvijeni kontejner koji proizvodi naš partner, Barcs-Metal Kft. Iz Barcsa.

– Mobilni pod – za jednostavno pražnjenje i punjenje

– Između komore za sušenje i prostora za toplinski generator nalazi se razdjelni zid, s otvorom za cirkulaciju zraka i razdjelnikom zraka. Pregradni zid proizvodi Barcs Metal.

– Kako bi se postiglo ravnomjerno sušenje materijala za obradu, na prednjoj strani komore za sušenje gdje se vrata otvaraju, nalazi se nivelator za kontrolu visine materijala za obradu unutar sušilice.

Back to top