Politika privatnosti

Politika privatnosti za Herbas d.o.o.

U Herbasu d.o.o., dostupnom s https://herbas.hr/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi Herbas d.o.o. i kako ga koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s informacijama koje su podijelili i/ili prikupili u Herbas d.o.o. Ova politika se ne primjenjuje ni na kakve informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu dio ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traže bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i sve druge informacije koje odlučite dati.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 • Pružamo, upravljamo i održavamo našu web stranicu
 • Poboljšajte, personalizirajte i proširite našu web stranicu
 • Shvatite i analizirajte kako koristite našu web stranicu
 • Razvijte nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost
 • Komunicirati s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, te u marketinške i promotivne svrhe
 • Slati vam e-poruke
 • Pronađite i spriječite prijevaru

Log datoteke

Herbas d.o.o. slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio su analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići

Kao i svaka druga web stranica, Herbas d.o.o. koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Za više općih informacija o kolačićima posjetite www.allaboutcookies.org.

WPML koristi kolačiće kako bi identificirao posjetiteljev trenutni jezik, zadnji posjećeni jezik i jezik korisnika koji su se prijavili. Dok koristite dodatak, WPML će dijeliti podatke o web mjestu putem Installer-a. Neće se dijeliti nikakvi podaci od samog korisnika.

Pravila o privatnosti za partnere za oglašavanje

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog od reklamnih partnera Herbas d.o.o.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili Web Beacons-a koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na Herbas d.o.o., a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Napominjemo da Herbas d.o.o. nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana

Pravila o privatnosti tvrtke Herbas d.o.o. ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se isto kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, imati ugrađeno dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web stranicu.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

 • Pravo na pristup – imate pravo zahtijevati kopije svojih osobnih podataka.
 • Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.
 • Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.
 • Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
 • Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
 • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.
  Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.

Kontakt obrazac

Ako nas odlučite kontaktirati, to možete učiniti putem kontakt obrasca na našoj web stranici. U kontakt obrazac morate unijeti svoje ime, prezime i e-mail adresu. Ove podatke koristimo isključivo kako bismo Vas kontaktirali i odgovorili na Vaše pitanje. Podatke poslane putem obrasca za kontakt ne koristimo u marketinške svrhe. Ako želite, možete zatražiti brisanje podataka koje ste unijeli u kontakt obrazac, a mi ćemo vas obavijestiti e-poštom kada izbrišemo tražene podatke.

Back to top