O nama

Tvrtka Herbas d.o.o. je specijalizirana za projektiranje i proizvodnju opreme za preradu kamilice, mente, melise, konoplje i ostalog ljekovitog i začinskog bilja, duhana, opreme za procesnu industriju (vibracijska sita, planetarno-rotacijska sita, transporteri, sustavi za otprašivanje), opreme za prehrambenu industriju (transporteri, peračice, uljare za proizvodnju ulja iz bundevinih sjemenki i orašastih plodova), opreme za poljoprivredu (univerzalne podne kontejnerske sušare, regalne sušare za voće, povrće i ljekovito bilje, kombajne za kamilicu, kombajne za bundeve) te sustave grijanja (toplovodne kotlove i termo generatore na biomasu, lož-ulje i plin).

S našim inovativnim rješenjima uštedjeti ćete Vaše vrijeme i novac.

U ovim proizvodnim programima radimo već dugi niz godina te imamo veliko znanje i iskustvo u tehnologiji obrade i poznavanju specifičnosti obrade iz navedenih područja pa kod projektiranja i izrade opreme, imajući u vidu specifičnosti svakog kupca, zajedno dolazimo do najprihvatljivijih rješenja.

Vizija
Postati vodeća tvrtka u Europi na području projektiranja strojeva i pronalaženja najefikasnijih rješenja iz područja obrade ljekovitog bilja, obrade bundevinih koštica i izrade opreme za sušenje, poštujući najviše standarde proizvodnje kako bismo kupcima ponudili pouzdanost i kvalitetu.

Misija
Proizvodnja strojeva za tehnološke procese u prerađivačkoj i procesnoj industriji, s posebnim naglaskom na razvoj strojeva za obradu kamilice i industrijske konoplje.

Back to top